Pályázatok

Pályázó neve: NYÍR-KOMPLETT Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Projekt címe: Napelemes rendszer telepítése a NYÍR-KOMPLETT Kft. Telephelyén
Szerződés száma: GINOP-4.1.4-19-2020-02875

Támogatás összege (Ft): 7 471 475
Összköltség (Ft): 13 584 500
A projekt megvalósításának kezdete: 2021.04.23
A projekt fizikai befejezésének határideje: 2021.06.30

A projekt keretében a NYÍR-KOMPLETT Kft. a 4400 Nyíregyháza, Kállói út 12. C alatti 3678/44/B/1 hrsz. alatti épületére (D Fitness) került egy 59,40 kWp névleges teljesítményű napelemes rendszer. A telepített 59,40 kWp névleges teljesítményű napelemes rendszer 180 db Suntech STP 330S 330Wp specifikus teljesítményű napelem modult, 1 db trapézlemez tetős aumínium napelemes tartószerkezetet, 2 db SAj Suntrio Plus 25K invertert, szolár kábelezést és DC oldali csatlakozást tartalmaz túláram és túlfeszültség védelmekkel.

A NYÍR-KOMPLETT Kft. az épület működtetése kapcsán éves szinten több mint 3 900 000 Ft-ot fizetett villamosenergia költségekre, az éves villamosenergia fogyasztásunk több mint 27%-át azonban kiváltottuk HMKE segítségével, megújuló energiával, ezáltal nem csak több mint 1 050 000 Ft működési költséget spóroltunk meg éves szinten, de közel 49,16 t CO2 kibocsátás kiváltásához is hozzájárulhattunk. A beruházás eredményeként évi 65 340 kWh megújuló forrásból származó villamosenergia-hozamot állítunk elő a jövőben, közel 50 t Co2 kibocsátás kiváltásához, megtakarításához járulva hozzá.

 


A kedvezményezett neve: NYÍR-KOMPLETT Kft.
A projekt címe: Üzleti folyamatok digitalizálása a NYÍR-KOMPLETT Kft-nél
A szerződött támogatás összege: 23.974.872 Ft
A támogatás mértéke (%-ban): 40 %

A projekt tartalmának bemutatása: 

Pályázatunk keretében az iWise hibrid megoldású integrált vállalatirányítási rendszert szereztük be. A korszerű informatikai megoldásokkal támogatott üzletvezetés elengedhetetlen feltétele a versenyképességünk és folyamatos fejlődésünk biztosításának. A rendszer bevezetésének köszönhetően biztosítani tudjuk az egyszerűbb, mégis hatékony és precíz munkavégzést. Az egyes tevékenységeink átlátható rendszerben való megjelenítése és kezelése pedig segítséget nyújt üzleti döntéseink meghozatalában, az innovatív megoldások alkalmazásában. A fejlesztéssel az iWise rendszer 9 db moduljának bevezetését valósítottuk meg, melyek az alábbi funkcionális területekre fókuszálnak: 

A felhőalapú szolgáltatások esetén:

- Táv és csoportmunka támogatás
- Szolgáltatásmenedzsment

A Táv- és csoportmunka modul a vállalaton belüli hatékony információáramlást és a hibakezelés optimalizálását támogatja. Létrehozható vállalati tudásbázis, hierarchikus struktúrába rendezve tölthető fel szöveg, dokumentum vagy csatolt fájl. A Szolgáltatásmenedzsment modul segítségével megvalósítható a vállalat szolgáltatásainak menedzselése, mely által lehetővé válik a szolgáltatási stratégia alkalmazása, a szolgáltatás tervezése és a szolgáltatásátadás.

A helyben telepített saját szoftver esetén:

- Kontrolling és döntéstámogatás
- Vállalati CRM, értékesítés
- Beszerzési, logisztikai terület
- Humán erőforrás menedzsment és bérszámfejtés
- Elektronikus iratkezelési megoldás
- Tudásmenedzsment specializált megoldás
- Adott funkcionális területhez kapcsolódó mobil technikát használó rendszermegoldás

A Kontrolling modul a külső rendszerekből vett főkönyvi kivonatok importálásával riportokat készít, vagyis a vállalat gazdasági helyzetéről kaphatunk részletes mutatókat, akár diagramokon is szemléltetve. A CRM modul a már meglévő partnerekkel való kapcsolattartást támogatja, de az új ügyfelekkel való kapcsolatfelvételek rögzítésére, illetve felmérések, riportok készítésére is alkalmas. A partner adatok felhasználásával gyorsan és egyszerűen árajánlatok készíthetők. A Logisztika modul amellett, hogy segít a termék életútjának pontos nyomon követésében, kapcsolatban áll a többi modullal is, így egyszerűbb és gyorsabb adatáramlást biztosít az egyes részterületek között. A Munkaügy modul (HR) a cég munkavállalóival kapcsolatos adatok egységes rendszerben való kezelése, a könnyebb átláthatóság biztosítása. Az Iratkezelés modul segít a vállalat működése során keletkező bizonylatok, dokumentumok, szerződések egységes, átlátható rendszerben való nyilvántartására. A vállalati tudásbázis bővíthető a Tudásmenedzsment modul használatával, ahol egységes rendszerben kezelhetők a különböző közérdekű dokumentumok, segéd- és oktatási anyagok, munka- és tűzvédelemmel kapcsolatos információk. A mobil ERP applikáció Android operációs rendszerre lehetővé teszi a Felhasználók részére, hogy bármikor, bárhonnan könnyedén hozzáférjenek az iWise rendszerhez.

A projekt keretében hálózati és hardver eszközöket is beszereztünk, melyek a rendszer megfelelő használatát segítik.

Projektünk megvalósítása során eleget teszünk az előírt tájékoztatási kötelezettségnek, melyet szintén szolgáltatás keretében vettünk igénybe.

A projekt befejezési dátuma: 2020.07.31.
A projekt azonosító száma: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2017-00512

 


A kedvezményezett neve: NYÍR-KOMPLETT Kft.
A projekt címe: „Irodaépület és üzemcsarnok energetikai felújítása"
A szerződött támogatás összege: 42.869.651 Ft
A támogatás mértéke (%-ban): 50 %

A projekt tartalmának bemutatása: 

A projekt célja a vállalkozás székhelyén található iroda- és üzemépület komplex épületenergetikai felújítása volt. A projekt keretében megvalósult a nyílászárók cseréje, az épület utólagos hőszigetelése, a világítótestek cseréje, a fűtési rendszer korszerűsítése. Tovább 50 kW-os napelemes rendszer is telepítésre került az épület tetőszerkezetére. A projekt következtében csökkent az épület primerenergia felhasználása, javult az épület energetikai besorolása.
 

A projekt befejezési dátuma: 2020.09.07.
A projekt azonosító száma: GINOP-4.1.2-18-2019-00458

 


 

A kedvezményezett neve: NYÍR-KOMPLETT Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
A projekt címe: Forradalmi géppark fejlesztés a Nyír-Komplett Kft.-nél
Támogatás összege: 138 026 158 Ft
Támogatás mértéke: 50%
A projekt kezdete: 2019.02.01.
A projekt vége: 2019.06.18.
Pályázati azonosító: GINOP-1.2.1-16-2017-00884

A Nyír-Komplett Kft. az építőipari generálkivitelezés és a fa nyílászárók forgalmazása mellett 1994-óta foglalkozik PVC nyílászárók gyártásával. Termékeink keresettségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy megtalálhatóak Németországtól Kazahsztánig, Soprontól Kijeven át Dnyepropetrovszkig. Jelen projekt tovább erősíthető a térségi, nemzeti és nemzetközi jelenlétét cégünknek, hiszen egy nagyobb kapacitással, több és jobb minőségű terméket állíthatunk elő. Cégünk jelenleg is szerves résztvevője a nemzetközi piacoknak, viszont a fejlesztés megvalósításával jelentősen nő termékeink hozzáadott értéke, így az export árbevételünk is jelentős fejlődés előtt áll.

A fejlesztés célja cégünk termelési kapacitásának bővítése, egy korszerűbb eszközpark beszerzésével vállalkozásunk versenyképességének növelése, az exportból származó nettó árbevétel és a belföldi árbevétel növelése. További cél, a térségi munkanélküliségi csökkentése, a foglalkoztatottsági szint emelése.

Nyílászáróra van szüksége, de egyedi elképzelése van?

Használja nyílászáró-kalkulátorunkat és számolja ki az Önnek legmegfelelőbb paramétereket.

Nyílászáró kalkulátor