Bemutatkozás

A Nyír-Komplett Kft. 1991. óta foglalkozik építőipari generálkivitelezéssel, ez a terület képezi forgalmunknak kb. 60 %-át. Ez idő alatt az irányítói és fizikai létszám, valamint a technikai felszereltségünk folyamatos fejlődésen ment át és bővül napjainkban is. Referenciáink között egyaránt találhatóak középületek (pl. oktatási, egészségügyi létesítmények) és lakóépületek. Rendszeresen veszünk részt a tevékenységi körünkbe illeszkedő közbeszerzési eljárásokon, továbbá saját beruházásban építünk és értékesítünk társasházi lakásokat. A cégirányításban több kollégánk rendelkezik felelős műszaki vezetői jogosultsággal (magas- és mélyépítésben egyaránt).

A Nyír-Komplett Kft. az építőipari generálkivitelezés és a fa nyílászárók forgalmazása mellett 1994-óta foglalkozik PVC nyílászárók gyártásával. Termékeink keresettségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy megtalálhatóak Németországtól Kazahsztánig, Soprontól Kijeven át Dnyepropetrovszkig. Örömmel számolhatunk be arról a tényről is, hogy a kezdetektől a legnagyobb profilfelhasználók között tartják számon üzemünket. A belföldi piacot eladási hálózatunkon és a budapesti üzletünkön keresztül látjuk el termékekkel.
Termékskálánk között a megbízható, dinamikus Decco profilok mellett a magas kvalitású, német Schüco profilcsalád is megtalálható.

Alumínium nyílászáróink és függönyfalrendszereink különböző műszaki megoldásait szintén a Schüco rendszer biztosítja.
MSZEN ISO 9001: 2009
MSZEN ISO 14001:2005
MSZ 28001: 2008 (OHSAS 18001: 2007)

A generálkivitelezői háttér miatt elmondhatjuk, hogy nem csak az új beruházásokat, de a különféle közintézmények nyílászáróinak cseréjét is testre-szabottnak érezzük. Ebbéli alkalmasságunkat sikeresen megvalósított projektek sora bizonyítja. A jelenleg folyó országos panel felújítási programban is aktívan részt veszünk.

Üzemünkben 1200 m2-en profilfüggetlen, automata gyártósoron folyik a nyílászárók sorozatgyártása. Egyedi igényeknek megfelelő termékek gyártása mellett ívhajlítást is végzünk mind a saját, mind a partneri igények kielégítésére.

Célunk, hogy építőipari tevékenységünk, termékeink és szolgáltatásaink üzleti part­nereink igényeit teljes mértékben kielégítsék, s elnyerjük ezáltal feltétlen bizalmu­kat. Fő célkitűzésünk, hogy a kivitelezési és gyártási tapasztalatokat szabályozottan működtetett egésszé formáljuk, magas színvonalat jelentő, minden alkalmazott számára jól érthető és használható mindennapos eszközzé, a belső irányítás legma­gasabb szintű törvényévé tegyük.

Céljaink elérésének fontos eszköze az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány sze­rint kialakított minőségirányítási rendszer hatékony működtetése, amely biz­tosítja tevé­kenységünk, szolgáltatásunk állandó, kifogástalan minőségét, fo­lyamatos fejleszté­sét, megrendelőink megelégedettségét.

Dolgozóink elkötelezték magukat a minőségpolitikánk mellett és személyes tu­dá­sukkal, felelősségükkel járulnak hozzá, hogy céljainkat megvalósítsuk

Nyílászáróra van szüksége, de egyedi elképzelése van?

Használja nyílászáró-kalkulátorunkat és számolja ki az Önnek legmegfelelőbb paramétereket.

Nyílászáró kalkulátor