Pletta műanyag nyílászárók

Nyír-Komplett Kft. 1994 óta foglalkozik PVC nyílás­zárók gyártásával. 2004 februárjától pedig Kelet-Magyarország egyik legkorszerűbb üzemében gyártjuk termékeinket. 2012 januártól a megbízható, dinamikus 6 és 8 kamrás Decco profilcsalád mellett a magas kvalitású, német Schüco profilrendszerekből készülnek műanyag nyílászáróink. Termékeink keresettségét mi sem bizonyítja jobban, minthogy megtalálhatóak Németországtól Kazahsztánig, Soprontól Kijeven át Dnyepropetrovszkig. A generálkivitelezői háttér miatt elmondhatjuk, hogy nem csak az új beruházásokat, de a különféle közintézmények nyílászáróinak cseréjét is testre szabottnak érezzük. Ebbéli alkalmasságunkat sike­re­sen megvalósított projektek sora bizonyítja.

A jelenleg folyó országos panel-felújítási program aktív résztvevői vagyunk. Üzemünkben 1200 m2-en profil független, automata gyártósoron folyik a nyílászárók sorozatgyártása. Egyedi igényeknek megfelelő termékek gyártása mellett ívhajlítást is végzünk.

Ismerkedjen meg nyílászáró megoldásainkkal, hogy könnyedén ki tudja választani az Önnek legmegfelelőbb műanyag ajtót, ablakot!

Nyílászáróra van szüksége, de egyedi elképzelése van?

Használja nyílászáró-kalkulátorunkat és számolja ki az Önnek legmegfelelőbb paramétereket.

Nyílászáró kalkulátor