Pletta alumínium nyílászárók

Schüco AWS ablak és ADS ajtórendszerek

– az új generációs alumínium megoldások

  • magas hőszigetelési érték, kis beépítési mélység
  • a keskeny látszó szélesség lehetővé teszi az üveg nagy arányú alkalmazását, az elegáns homlokzati megjelenéshez ergonómiailag megformált kilincsek párosulnak
  • a rejtett vasalatok kézi vagy automatikus működtetéssel, illetve központi vezérléssel irányíthatóak mind az ajtók, mind az ablakok tekintetében
  • kivitelezhetőek betörésgátló és akadálymentes formában is
  • az épületek építészeti megjelenésében igényesen integrálhatóak, mindazonáltal az energetikai költségek minimálisra csökkennek
  • létezik függönyfal hatású ablakrendszer és lágy vonalvezetésű, lekerekített profil, nagy formatervezési szabadsággal
  • a habbetétes izolátorprofilok által megnövekszik a hőszigetelési zóna
  • az alumínium nyílászárók színüket tekintve bármilyen RAL színre pórszórhatóak, illetve különlegességük, hogy faerezetűre is mintázhatóak

Az AWS alumínium ablak és ADS ajtó rendszerek vá­laszthatóak 50, 60, 65, 70, 75 és 90 mm (extra hő­szigetelésű) beépítési mélységgel, hőhidas (belső térbe illeszkedő; 50 és 65 mm beépítési mélységgel), illetve hőhídmentes (külső homlokzatba való, 60-tól 90 mm-es beépítési mélységű) megoldásokkal.

Schüco photovoltaikus rendszerek

Ezekkel a rendszerekkel a napsugárzást felhasználva elektromos áramot állíthatunk elő. A photovoltaikus modulok, az áramátalakító és a rögzítő elemek, mind a Schüco rendszer részei.

Léteznek, poli- és monokristályos modulok, amelyek alkalmazása Magyarországon déli tájolásnál és 30-40°-os dőlésszögű tetőfelület esetén ajánlott.

Léteznek vékonyrétegű napelemek, melyek fő előnye, hogy hatékonyságuk felhős időben, diffúz fényvi­szo­nyok esetén is számottevő, igy alkalmazásukkal egész évben nagyjából egyenletes, jelentős energi­a­nye­re­ség érhető el.

Schüco biztonsági rendszerek, füst-, tűzgátlás és betörésvédelem

A Schüco olyan komplett füst- és tűzgátló rendszereket kínál, melyek eleget tesznek a legkülönbözőbb tűzgátlási követelményeknek.

A Schüco AWS ablak- és ADS ajtó szerkezetek, a standard védelmi fokozattól indulóan egészen a 3,5 és 10 perces betörésvédelmi fokozatú kategóriában nyújtanak védelmet.

 

 

Pletta alumínium függönyfal és üvegtető rendszerek:

Schüco – a legújabb generációs függönyfal megoldások

A Schüco cég olyan egyedülálló moduláris alumínium függönyfal rendszereket kínál a lizénás-osz­tó­bor­dás szerkezettôl az acél- ill. fa tartószerkezet­re szerelt rendszereken át egészen a strukturális üvegezésû függönyfalakig, melyekkel az építészek, tervezôk, és gyártók a legmagasabb követelményeit is teljesíteni tudják energia, biztonság, automatizálás és formatervezés tekintetében. Mindezt kiegészíti a függönyfalba építhető nyitható elemek széles palettá­ja, számtalan variációra adva lehetőséget.

A Schüco moduláris alumínium függönyfalrendsze­rekkel a legkülönfélébb üvegtetôk kialakítására nyílik lehetôség, speciálisan az adott objektum igényeire szabottan. Komplex geometriai szerkezetek, átriumok, üvegkupolák -piramisok vagy íves üvegtetők készülhetnek.

Ragasztott üvegszerkezetek esetén az üvegezés a tartószerkezetre kerül felragasztásra, így kívülrôl kizárólag üvegfelületeket látunk.

Schüco AWS tetôablak ferde tetőfelületek ese­té­ben, 7–75°-os dôlésszögű tetôbe építhető be, a tetôablak nyitási szöge maximálisan 90° lehet. Speciális követelmények esetén a tetôablak hanggátló vagy megnövelt biztonsági fokozatú üvegezéssel is ellátható.

Nyílászáróra van szüksége, de egyedi elképzelése van?

Használja nyílászáró-kalkulátorunkat és számolja ki az Önnek legmegfelelőbb paramétereket.

Nyílászáró kalkulátor